Ontketen de potentie van beleggen in de wereldwijde aandelenmarkt

Beleggingsproduct

Zelf beleggen in aandelen

 Hoe de aandelenmarkt continue inflatie overtreft.

Zelf beleggen in aandelen kan een uitstekende manier zijn om uw vermogen te laten groeien. Ons bedrijf biedt uitgebreide ondersteuning en tools voor iedereen die zelf wil beleggen in aandelen. Wij begrijpen dat zelf beleggen in aandelen zowel uitdagend als lonend kan zijn, en daarom bieden wij de nodige begeleiding om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Onze experts staan klaar om u te voorzien van de kennis en strategieën die nodig zijn om succesvol te zijn in de aandelenmarkt.

Inflatiebescherming

Aandelen als bescherming tegen inflatie

De aandelenmarkt heeft historisch gezien inflatie overtroffen. Aandelen bieden bescherming tegen inflatie omdat bedrijven vaak in staat zijn om hogere kosten door te berekenen aan consumenten, waardoor winsten stijgen. Jeremy Siegel, een professor aan de Wharton School, heeft aangetoond dat Amerikaanse aandelen gemiddeld genomen jaarlijks 6,7% beter presteren dan de inflatie over een zeer lange periode, wat de aantrekkelijkheid van aandelen verder onderstreept.

Zelfs traditionele opties, zoals spaardeposito’s of staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar bieden geen garantie op een positief reëel rendement, zoals blijkt uit gegevens van het Centraal Planbureau (CPB). In de afgelopen decennia is het meermaals voorgekomen dat de reële 10-jaars rente negatief was, wat betekent dat het rendement op dergelijke investeringen de inflatie niet heeft kunnen bijhouden.

Rente- op rente effecten

Lange termijn beleggen

Waarom kiezen voor lange termijn beleggen? Optimaal rendement kan op de lange termijn bereikt worden door één principe; ‘compounding’. Bij compounding wordt het behaalde rendement opnieuw belegd. Zo maakt uw behaalde rendement ook rendement en zorgt u op de lange termijn voor exponentiële groei.

Zoals Albert Einstein treffend zei:

“Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it; he who doesn’t, pays it.”

Visualisatie vermogen met én zonder compounding

De wereldwijde aandelenmarkt

Ontdek de beleggingsmogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden om te beleggen in de wereldwijde aandelenmarkt met SproutBridge. Kom meer te weten over onze mogelijkheden of navigeer naar de beleggingsopties.

Fondsparticipant

Vermogensgroei door een ervaren fondsbeheerder.

Besteed het beleggen uit door te participeren in het SproutBridge Equity Fund. Profiteer van een ervaren beheerder voor optimale rendementen en efficiënt risicobeheer.

Zelf beleggen in aandelen

Voorbij benchmarks: ontketen de potentie van beleggen in de wereldwijde aandelenmarkt.

Kom meer te weten over verschillende strategieën voor beleggen in aandelen.

Disclaimer:  geen financieel advies.

Meer informatie over de mogelijkheden

 

Voordelen van zelf beleggen in aandelen met onze ondersteuning

Het zelf beleggen in aandelen biedt u de controle over uw investeringen, maar met hulp van onze beleggingsonderneming hoeft u dit niet alleen te doen. Wij bieden u toegang tot uitgebreide beleggingsmogelijkheden, marktanalyse en educatieve materialen. Historisch gezien heeft de aandelenmarkt inflatie overtroffen, waardoor beleggen in aandelen een aantrekkelijke optie is voor vermogensgroei voor zowel het individu als een ondernemer. Jeremy Siegel van de Wharton School heeft aangetoond dat Amerikaanse aandelen jaarlijks gemiddeld beter presteren dan de inflatie. Dit maakt zelf beleggen in aandelen, met onze ondersteuning, een krachtige manier om uw financiële doelen te bereiken voor bijvoorbeeld uw pensioen.

Whitepaper

Voorbij benchmarks: ontketen de potentie van beleggen in de wereldwijde aandelenmarkt.

Kom meer te weten in deze documentatie over de activiteiten van fondsbeheerder SproutBridge.

Rigoreuze aandelenselectie procedure

Beleggen aan de hand van strategieën

Dit is een momentopname en onderhevig aan verandering

Kwaliteitsbedrijven

Beschrijving: Sterke bedrijven met robuuste winsten

De kwaliteitsstrategie is gericht op robuuste winst, financiële gezondheid en realistische waarderingen. Het fonds selecteert een robuuste portefeuille van kwaliteitsbedrijven voor langdurige waardecreatie.

Waardebedrijven

Beschrijving: Bedrijven met een koers ver onder hun liquidatieprijs

De deep value strategie is een robuuste methode voor hoog rendement bij kleinere bedrijven met een gerichte aanpak om onderwaardering te identificeren en “value traps” te vermijden, typisch alleen ingezet door kleinere beleggingsfondsen.

Overname kandidaten

Beschrijving: Bedrijven die zijn bevestigd als overname kandidaten

Deze strategie en bijhorende groep aandelen biedt bescherming aan de fondsportefeuille in neergaande markten. Het is een zeer selecte groep van overnamekandidaten en correlatie-afbouwende aandelen voor overtuigende beleggingen met minimale risico’s.

‘Rick is zeer betrouwbaar, discreet, zakelijk en heeft de juiste expertise in huis. Daarnaast zit hij zelf ook in het fonds, waardoor ik weet dat hij altijd harder zal rennen dan iemand bij een bank, omdat hij ook een persoonlijk belang heeft.’

Milan Wielinga referentie
Milan Wielinga
Managing Partner, Park 56

‘Door zijn rijke werkverleden heeft Rick zich breed ontwikkeld, een sterk track record opgebouwd en weet hij waar de kansen liggen. Beleggen via SproutBridge betekent voor mij een keuze voor 100% vertrouwen, een mooie optie voor diversificatie en alignment of interest vanwege het feit dat Rick zelf ook belang heeft in het fonds.’

Milan Wielinga referentie
Sander Gras
Finance Director, IT-bedrijf

Neem de eerste stap naar financieel succes

Bent u klaar om zelf te beleggen in aandelen en te profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt? Maak dan een afspraak met ons voor een eerste introductiegesprek. Of u nu bij ons op kantoor komt of liever online afspreekt, wij staan klaar om u te helpen. Na een succesvolle intake beleggen wij uw inleg, beheren wij het vermogen en ontvangt u regelmatige updates over uw beleggingen.

Equity fonds

SproutBridge

Het SproutBridge Equity Fund bestaat om zonder de limitaties van benchmarks, maar met een combinatie van strategieën en een dempende werking in risicovolle markten beleggers te voorzien van een sterk rendement.

Meer informatie over het fonds

 

Meer informatie over ons fonds

Vraag onze brochure aan

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.